Skip to content Skip to footer

Fire barrierer for samarbejdsanalyse-og hvordan HR og Finance kan overvinde dem

Udgivet af: Oracle

Både HR og Finance bruger analyser til at optimere deres organisationers arbejdsstyrke og ressourcer samt få konkurrencefordel. For den sande værdi af analyser, der skal låses op, kan HR og Finance ikke forblive i deres siloer. De skal samarbejde og kombinere data og indsigt for at tage informerede, effektive forretningsbeslutninger.
Undersøgelsen fandt, at de fleste organisationer stadig kæmper med forskelle i kulturelle og færdigheder, der forhindrer HR og finansiering i fuldt samarbejde om analyser. Her er de fire vigtigste udfordringer, og hvordan man kan overvinde dem.

Læs mere

Ved at indsende denne formular accepterer du Oracle kontakte dig med marketingrelaterede e-mails eller telefonisk. Du kan til enhver tid afmelde dig. Oraclewebsteder og kommunikation er underlagt deres fortrolighedserklæring.

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af voresBekendtgørelse om beskyttelse af personlige oplysninger. Hvis du har yderligere spørgsmål, så send en e-mail data beskyttelse@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Længde: 2 sider

Flere ressourcer fra Oracle