Skip to content Skip to footer

HR's guide til digital ansættelse og onboarding

Udgivet af: DocuSign

93% af årtusinder sagde, at teknologi var vigtig for dem, når de valgte en arbejdsgiver.
Hvis du er ansvarlig for din virksomheds rekruttering og onboarding, ved du, at det er vanskeligere at tiltrække og fastholde toptalent. På trods af stigningen i behovet for digitalisering i rekruttering og onboarding har mange virksomheder stadig meget manuelle processer og arvssystemer til aftale. Derfor bruger HR -personale timer med at bruge analoge processer eller en blanding af papirarbejde og digitale værktøjer til at forberede, underskrive, handle og styre nøgleaftaler som kandidat NDA'er og tilbyde breve. Denne ineffektive og tidskrævende mangel på digitalisering kan koste en virksomhed efterspurgte kandidater.
Se vores rapport for at opdage 4 tendenser, der driver behovet for digitalisering i HR

Læs mere

Ved at indsende denne formular accepterer du DocuSign kontakte dig med marketingrelaterede e-mails eller telefonisk. Du kan til enhver tid afmelde dig. DocuSignwebsteder og kommunikation er underlagt deres fortrolighedserklæring.

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af voresBekendtgørelse om beskyttelse af personlige oplysninger. Hvis du har yderligere spørgsmål, så send en e-mail data beskyttelse@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Længde: 6 sider

Flere ressourcer fra DocuSign