Skip to content Skip to footer

Nye muligheder for at implementere industriprocesser i skyen

Udgivet af: SAP

At flytte til skyen er uundgåelig.

Innovative forretningsvirksomheder og organisationer i den offentlige sektor søger at nye cloud -løsninger for større hastighed, lydhørhed, fleksibilitet, effektivitet og intelligens, alt sammen med omkostningerne. Og deres strategiske prioriteter udvikler sig med behovet for digital transformation i skyen. Lær hvordan du genererer nye indtægter og tjenester, transformerer kundeoplevelser og automatiserer processer. I disse rapporter leverer Forrester detaljerne om branchespecifikke missionskritiske, end-til-ende organisationsprocesser og resultater.

Disse rapporter blev bestilt i april 2018 af SAP og undersøger, hvordan forretningsvirksomheder og offentlige sektororganisationer forenkler integrerede, end-til-ende forretnings- og operationelle processer gennem digitalt transformation. Implementering af en online undersøgelse med cloud -beslutningstagere fra bank, forsikring, forbrugerprodukter, diskret fremstilling, offentlig sektor og detailindustrier fandt Forrester, at det er nødvendigt at omfatte nye cloud -løsninger, men implementeringen af ​​nye cloud -løsninger er stadig ny for de fleste.

Læs mere

Ved at indsende denne formular accepterer du SAP kontakte dig med marketingrelaterede e-mails eller telefonisk. Du kan til enhver tid afmelde dig. SAPwebsteder og kommunikation er underlagt deres fortrolighedserklæring.

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af voresBekendtgørelse om beskyttelse af personlige oplysninger. Hvis du har yderligere spørgsmål, så send en e-mail data beskyttelse@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Længde: 21 sider

Flere ressourcer fra SAP