Skip to content Skip to footer

Galvanisering af dit folk midt i den globale pandemi

Når organisationsledere overalt i verden får fat på den covid-19-pandemi, tvinger den øgede modgang mange til at styre deres folk langt anderledes. En fejende og truende forstyrrelse som Covid-19 dæmper medarbejderes syn på deres levebrød og deres liv såvel som deres kære liv. Det kan skabe ekstrem angst, der reducerer deres følelse af kontrol og evne til at behandle information.
Større angst har på sin side en kaskaderende effekt på jobpræstationer. Specifikt kan det kompromittere sikkerhed, kvalitet og produktivitet. At hjælpe medarbejderne med at navigere gennem disse mørke tider vil være kritisk for mange organisationers korte og langvarige overlevelse. Ledere, der træder op til udfordringen, vil forkorte og reducere pandemiens negative indvirkning på deres forretninger.
Find ud af mere ved at læse denne artikel fra TCS.

Læs mere

Ved at indsende denne formular accepterer du Tata Consultancy Services kontakte dig med marketingrelaterede e-mails eller telefonisk. Du kan til enhver tid afmelde dig. Tata Consultancy Serviceswebsteder og kommunikation er underlagt deres fortrolighedserklæring.

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af voresBekendtgørelse om beskyttelse af personlige oplysninger. Hvis du har yderligere spørgsmål, så send en e-mail data beskyttelse@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Længde: 6 sider

Flere ressourcer fra Tata Consultancy Services