Skip to content Skip to footer

Medarbejdernes velvære i den 'nye normale'

Udgivet af: Achievers

2020 har været et år uden parallel. Ekstremt testmarkedsforhold, afskedigelser, furlough -ordninger og håndhævede perioder med fjernarbejde har kombineret for at sætte medarbejdernes velvære under ekstraordinært pres.
At fremme en kultur for modstandsdygtighed og kontinuitet og maksimere medarbejdergenkendelse vil forbedre trivsel og engagement.
Achievers foretog for nylig undersøgelser af medarbejdere og ledere i Storbritannien, Irland, Tyskland og Holland til at måle niveauer af medarbejdernes velvære i hvert land, og for at afgøre, hvor godt respondenterne mente, at deres arbejdsgivere havde behandlet årets begivenheder. Denne medarbejders velbefindende i den 'nye normale' rapport opsummerer og undersøger resultaterne af disse undersøgelser.

Læs mere

Ved at indsende denne formular accepterer du Achievers kontakte dig med marketingrelaterede e-mails eller telefonisk. Du kan til enhver tid afmelde dig. Achieverswebsteder og kommunikation er underlagt deres fortrolighedserklæring.

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af voresBekendtgørelse om beskyttelse af personlige oplysninger. Hvis du har yderligere spørgsmål, så send en e-mail data beskyttelse@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Længde: 9 sider

Flere ressourcer fra Achievers