Skip to content Skip to footer

Sådan opbygger man psykologisk sikkerhed

Udgivet af: Workhuman

Psykologisk sikkerhed er knyttet til flere målinger på toppen af ​​sindet for enhver HR eller erhvervsleder. Mere end et år ind i en global pandemi, hvordan har medarbejderne det, og hvilken indflydelse har disse følelser på psykologisk sikkerhed på arbejdet? Denne rapport opsummerer resultaterne fra en arbejdshuman -undersøgelse.
Post-pandemi, der er voksende bekymringer for leveomkostningerne. Hvilken indflydelse har disse følelser på psykologisk sikkerhed i vores organisationer? Er der muligheder for at forbedre sig?
WorkHuman® IQ-forskerteamet forsøgte at besvare disse spørgsmål og mere i en undersøgelse af mere end 2.200 fuldtidsansatte i Storbritannien, Irland og Nordamerika.
Download denne rapport for at læse resultaterne!

Læs mere

Ved at indsende denne formular accepterer du Workhuman kontakte dig med marketingrelaterede e-mails eller telefonisk. Du kan til enhver tid afmelde dig. Workhumanwebsteder og kommunikation er underlagt deres fortrolighedserklæring.

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af voresBekendtgørelse om beskyttelse af personlige oplysninger. Hvis du har yderligere spørgsmål, så send en e-mail data beskyttelse@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Længde: 11 sider

Flere ressourcer fra Workhuman