Skip to content Skip to footer

Digitale dokumentprocesser i 2020 Et rampelys på e-signatur

Udgivet af: Adobe

Den covid-19-pandemi har forvandlet, hvordan og hvor vi arbejder. Virksomheder har været nødt til at reagere hurtigt for at tilpasse sig eksterne arbejdsstyrker, virtuelle interaktioner og digitale udvekslinger. For at forstå, hvordan digitale dokumentprocesser understøtter forretningsmæssig modstandsdygtighed under pandemien, bestilte Adobe for nylig Forrester Consulting om at gennemføre en global undersøgelse, 'hvordan digitale dokumentprocesser skifter fra bedste praksis til forretningsmæssig nødvendighed'.
I kølvandet på den globale pandemi er personlige interaktioner næsten udelukkende blevet erstattet af virtuelle interaktioner. Når et dokument har brug for en underskrift eller godkendelse, skal interaktionen nu være digital. Forskningen viser, at pandemien har understreget vigtigheden af ​​digitale dokumentprocesser og specifikt e-signaturer. E-signatur viser accelereret vedtagelse på tværs af enhver undersøgt branche, region og virksomhedsstørrelse. Faktisk siger 60% af lederne af erhvervslivet og teknologi, at e-signaturer er et kritisk krav til støtte for deres organisationers forretningskontinuitet og smidighed. Dette vil vare langt ud over pandemien, da kunder og medarbejdere forventer flere digitale alternativer, der skifter e-signaturer fra en 'bedste praksis' til en 'forretningsmæssig nødvendighed'.
De vigtigste fund i undersøgelsen inkluderer:

Læs mere

Ved at indsende denne formular accepterer du Adobe kontakte dig med marketingrelaterede e-mails eller telefonisk. Du kan til enhver tid afmelde dig. Adobewebsteder og kommunikation er underlagt deres fortrolighedserklæring.

Ved at anmode om denne ressource accepterer du vores brugsbetingelser. Alle data er beskyttet af voresBekendtgørelse om beskyttelse af personlige oplysninger. Hvis du har yderligere spørgsmål, så send en e-mail data beskyttelse@techpublishhub.com

digital route logo
Lang: ENG
Type: Whitepaper Længde: 9 sider

Flere ressourcer fra Adobe